Известие

Collapse
No announcement yet.

Шофьорската седалка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шофьорската седалка

Обърнах внимание, че шофьорската седалка се изтрива от лявата страна на най-изпъкналата част. Вече й личи. Как се борите с това. Калъфи ли слагате или чакате да се скапе съвсем и после - нова седалка.

Дали няма в нашите магазини, нещо, което да се сложи преди да се е скапала съвсем.

Благодаря.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 90 hp 1996

..То като само ти се е изтрила не е голям проблем...На мен ми е разкъсана тапицерията на това място Аз пробвах с калъфи,ама изглежда много селско ..Друго си е да ти пише Alfa Romeo на седалките
    Alfa Romeo 146 1.6 TS 16v 120 hp 99г.
    Una bella macchina!
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 146hp 98г.
    Furiosa

Comment

.....

Тапицер Можеш и 4асти4но да я напражиш ...
      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Вижте какви калъфи!

Някой знае ли, къде продават такива и колко струват?
        Това май решава проблема с износването на тапицерията...[/code]
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer 90 hp 1996

Comment

Според мен по-удачно е да направиш както каза колегата по-горе - частично си я претапицирай - само скъсаното парче. Тия калъфи много загрозяват, разваляш автентичността на колата. Се едно телефон с калъф...
          166, 2.4 JTD'00

Comment

абе махаи ги тея калафи за кога ще я пазиш ?? пазиш пазиш пазиш накрая някои друг ще и се радва за кво? караи си без тапицерия радваи си се на колата и тва е за кого ще я пазиш ?
            Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
            Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
            Alfa Romeo 145 1.4 16v
            BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts
              абе махаи ги тея калафи за кога ще я пазиш ?? пазиш пазиш пазиш накрая някои друг ще и се радва за кво? караи си без тапицерия радваи си се на колата и тва е за кого ще я пазиш ?
              Така е. Все пак требва да ти е кеф като се качиш в нея, а и да ти сменят едно парче надали ше е голяма сума
              166, 2.4 JTD'00

Comment

Ще ползвам темата, за да попитам нещо друго за шофьорската седалка.
                Та моята има някакви гадни луфтове. В смисъл като сядам пропада леко, а като се клатя по-настървено напред назад също малко се мести. Не е болка за умиране, защото не се усеща при шофиране, неравности и т.н., но ме дразни. Има ли начин за обиране на тия луфтове?
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

Re: Шофьорската седалка

Първоначално публикувано от Bakalov
                  Обърнах внимание, че шофьорската седалка се изтрива от лявата страна на най-изпъкналата част. Вече й личи. Как се борите с това. Калъфи ли слагате или чакате да се скапе съвсем и после - нова седалка.

Дали няма в нашите магазини, нещо, което да се сложи преди да се е скапала съвсем.

Благодаря.

Май и при мен започва същият проблем от ляво това явно е слабото мвсто на седалката най-лесно се протрива нон стоп ставане и сядане няма начин.Все пак не са и нови коли а са си на годинки. Относно калъфите ъбсурд!Пълна селяния загубва се автентичноста на колата.
                  Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                  FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                  sigpic

Comment

ето го решението,един приател си ги е правил сам,вярно доста време му отне но пък стана яко и евтино:
                    Alfa Romeo 145 1.6 boxer 96г. 103++hp

http://www.vbox7.com/play:38923e52

Comment

Първоначално публикувано от dermeister
                      Ще ползвам темата, за да попитам нещо друго за шофьорската седалка.
                      Та моята има някакви гадни луфтове. В смисъл като сядам пропада леко, а като се клатя по-настървено напред назад също малко се мести. Не е болка за умиране, защото не се усеща при шофиране, неравности и т.н., но ме дразни. Има ли начин за обиране на тия луфтове?
                      По спомени, на мойта (бившата) се бяха разхлабили болтовете дето държат седалката към шейната. Като ги натегнах се оправи.
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от <Boxer_Power>
                        ето го решението,един приател си ги е правил сам,вярно доста време му отне но пък стана яко и евтино:
                        няма такава селяния спорд мен ... по-добре на тапицер да ти я направи как си трябва .... да ти е кеф да се качиш вътре , пък и тва е Алфа а не голф 2 от Перник
                        Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
                        Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Първоначално публикувано от Tifozza
                          Първоначално публикувано от <Boxer_Power>
                          няма такава селяния спорд мен ... по-добре на тапицер да ти я направи как си трябва .... да ти е кеф да се качиш вътре , пък и тва е Алфа а не голф 2 от Перник
                          Само не разбрах кое е селското.Дане би тапицера да ти я направи по-добре,бих казал че ще е зле.
                          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrim7
                            Само не разбрах кое е селското.Дане би тапицера да ти я направи по-добре,бих казал че ще е зле.
                            Ако не друго цвета ... прелича ми на тип ...Type-R ... гадно е според мен ...сори ако те засегнах не е било умишлено
                            Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
                            Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX

Comment

Питай твоя приятел как точно и от каде е купивал материяли за направата на тези 'калъфи' ли са не знам точно какво са Ама ми харесват !

И да ви питам къде да отида да разгледам за калъфи... ? Няма да слагам но просто ей така от любопитсво... От София съм.

Comment

Working...
                              X